Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις ύδρευσης αποχέτευσης πολυκατοικιών, μονοκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών εφαρμογών, πυρόσβεσης και αρδευτικά έργα.

Όποιο κι αν είναι το μέγεθος και οι απαιτήσεις, της εγκατάστασης που θέλετε να κατασκευάσετε, εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε, για την άψογη κατασκευή, με ποιοτικά υλικά και εργασία.

Εσείς δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε να σας κάνουμε μια  προσφορά για να διαπιστώσετε πως όλα τα παραπάνω, μπορούν να γίνουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Όλες οι εγκαταστάσεις μας, πριν παραδοθούν, δοκιμάζονται σε πίεση υπερδιπλάσια από τη συνηθισμένη πίεση λειτουργίας, για να είστε σίγουροι, ότι δεν πρόκειται ποτέ να έχετε διαρροές και υγρασίες.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


1) Διαρροή νερού

Χαίρετε.
Εχω πρόβλημα με διαρροή νερού πιθανότατα στις σωληνώσεις.
Εχουν έρθει κατά καιρούς διάφοροι υδραυλικοί οι οποίοι επισκεύαζαν προσωρινά την βλάβη.
Τι πρέπει να κάνω για να ξεμπερδεύω οριστικά με αυτό το πρόβλημα;
Η πολυκατοικία είναι παλιάς κατασκευής.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η εγκατάσταση σας, είναι προφανώς κατασκευασμένη από σιδερένιους σωλήνες, οι οποίοι με τα χρόνια διαβρώνονται και τρυπάνε.
Μια μέση διάρκεια ζωής για τις εγκαταστάσεις αυτές, είναι τα 35 με 40 χρόνια συνήθως, ανάλογα πάντα με την ποιότητα των υλικών, αλλά και της εργασίας .
Δυστυχώς η όποια επισκευή, όπως έχετε διαπιστώσει και εσείς, δε λύνει το πρόβλημα οριστικά.
Όταν σε ένα δίκτυο υπάρχει διαρροή, έχουμε και πτώση της πίεσης. Μόλις επισκευαστεί η διαρροή και η πίεση επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, τρυπάει το επόμενο αδύνατο σημείο!
Επίσης, ορισμένοι συνάδελφοι, χρησιμοποιούν χάλκινο σωλήνα για την επισκευή.
Ο χάλκινος σωλήνας, δημιουργεί ηλεκτρολυτική διάβρωση στο υπόλοιπο δίκτυο από σιδηροσωλήνα και επιταχύνει αρκετά την καταστροφή του.
Για να λύσετε το πρόβλημα οριστικά έχετε 2 λύσεις:
Η πρώτη, είναι η εξωτερική εγκατάσταση.
Το παλιό δίκτυο καταργείται και φτιάχνουμε νέο, με χάλκινους σωλήνες, εξωτερικά.
Είναι η ποιο οικονομική και ανώδυνη λύση, με μόνο μειονέκτημα, ότι φαίνονται σε κάποια σημεία οι σωλήνες. Αυτό βέβαια, μπορεί να βελτιωθεί αν βάψετε τις σωλήνες στο χρώμα του τοίχου.
Εμείς φροντίζουμε πάντα για την όσο γίνεται ποιο διακριτική εγκατάσταση, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν, αισθητικό αποτέλεσμα.
Το κόστος με εργασία και υλικά, κυμαίνεται από 450 έως 700€.
Η άλλη λύση, είναι να κάνετε μια ανακαίνιση ολοκληρωμένη. Έτσι, εκτός από τις σωλήνες της ύδρευσης, θα αντικατασταθούν και οι μολύβδινοι σωλήνες αποχέτευσης και το σιφόνι του δαπέδου, που και αυτά έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής (περίπου όση και οι σωλήνες του νερού).
Το κόστος σε σύγκριση με την εξωτερική εγκατάσταση είναι αρκετά υψηλότερο, αλλά έχετε καινούρια υδραυλικά και καινούριο μπάνιο.
Το κόστος για τις υδραυλικές εργασίες στην ανακαίνιση, είναι από 700 έως 1500€, ανάλογα με τα υλικά και τον τρόπο εργασίας.
Επίσης υπάρχει το κόστος της τοποθέτησης των πλακιδίων 500 έως 700€ και της αγοράς πλακιδίων και ειδών υγιεινής από 1200€ περίπου, μέχρι όσο θέλετε…
Με εκτίμηση.

 


301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx