Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις θέρμανσης σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, με όποιοδήποτε καύσιμο (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υγραέριο, πέλετ, ξύλο, ελαιοπυρήνα).

Στις εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα και ποιοτικά υλικά, που σας εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης, άψογη θέρμανση του χώρου σας και οικονομική λειτουργία.

 

Αν δεν έχετε καλοριφέρ, ή θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας, αναλαμβάνουμε την ατομική θέρμανση του σπιτιού σας, με διακριτική εγκατάσταση και ελάχιστα μερεμέτια.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους μηχανολόγους, που αναλαμβάνουν τη μελέτη θέρμανσης του χώρου σας.
Με τη μελέτη αυτή, ξέρετε ακριβώς τί θερμικές απώλειες έχει ο κάθε χώρος, άρα μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα θερμαντικά σώματα, λέβητα, καυστήρα κτλ.για να έχετε άψογο αποτέλεσμα, ομοιόμορφη θέρμανση όλου του σπιτιού, χωρίς περιττές σπατάλες, τόσο κατά την αγορά, όσο και κατά τη λειτουργία της εγκατάστασης.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


1) Εγκατάσταση καλοριφέρ

Το διαμέρισμα μου είναι σε οικοδομή 30ετιας στην Αθήνα (Αιγάλεω) και δεν έχει θέρμανση. θέλω να βάλω καλοριφέρ καυστήρας υπάρχει (τα υπόλοιπα διαμερίσματα έχουν θέρμανση). Το διαμέρισμα είναι 5ο τ.μ. και θα χρειαστεί 3 μεγάλα σώματα και2 μικρά. Πόσο περίπου θα μου κοστίσει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Αν υπάρχουν σωληνώσεις θέρμανσης στο διαμέρισμα σας, το κόστος για την εγκατάσταση των σωμάτων είναι 25€ ανά σώμα, το κόστος αγοράς του κάθε σώματος γύρω στα 70€, και οι διακόπτες, 10€ το ζευγάρι για δισωλήνιο, ή 24 για μονοσωλήνιο.
Αν δεν υπάρχους σωληνώσεις, προσθέστε στο κόστος από 140 έως 180€ ανά σώμα, για την εγκατάσταση δισωληνίου συστήματος (ομπρέλα), με χάλκινους σωλήνες.
Επίσης υπάρχει και το κόστος σύνδεσης στο δίκτυο θέρμανσης και τυχόν αυτοματισμοί αν υπάρχει αυτονομία. Για τις εργασίες αυτές δε μπορώ να κάνω εκτίμηση, αν δεν το δω.
Με κάθε επιφύλαξη, η τιμές είναι κατά προσέγγιση, μη δεσμευτικές και δεν αποτελούν προσφορά.
Εάν θέλετε μια πιο συγκεκριμένη προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μου για να δούμε το χώρο και να τα πούμε από κοντά.
Με εκτίμηση.

 


301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx